Kırşehir Valisi Sefa Demiryürek'e yoğun ziyaret trafiği

Kırşehir’in yeni Valisi Sefa Demiryürek, göreve başlamasının ardından birçok kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcisini ağırladı. Şehrin önemli yatırım ve projeleri hakkında istişarelerde bulunan Vali Demiryürek’e ziyaretler kapsamında farklı kurum ve kuruluşlardan hayırlı olsun dilekleri iletildi.

Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Vali Sefa Demiryürek’e gerçekleştirdiği ziyarette, şehirde devam eden yatırımlar ve projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. İkili, Kırşehir’in kalkınmasına yönelik atılacak adımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

AHİKA’DAN PROJE BİLGİLENDİRMESİ

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Genel Sekreteri Bekir Varol ve Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Gencer de Vali Demiryürek’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, AHİKA tarafından Kırşehir'de yürütülecek projeler ve çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verildi. İlimizin kalkınması için planlanan bu projelerin detayları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek faaliyetler üzerinde duruldu.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN DESTEK

Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yunus Erdoğdu ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile şehit yakınları da Vali Demiryürek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Aynı şekilde Muharip Gaziler Derneği Kırşehir Şubesi Başkanı Kemal Parlak ve beraberindeki gaziler, Vali Demiryürek’i ziyaret ederek, vatan için verilen mücadelelerin önemine vurgu yaptı ve yeni görevinde başarılar dilediler.

YEREL YÖNETİMLERDEN ZİYARETLER

Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Belediye Meclis Üyeleri Ali Atalay ve Mehmet Karakaya da Vali Sefa Demiryürek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirenler arasında yer aldı. Ziyaret sırasında belediye faaliyetleri ve ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.
Kırşehir Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Toprak ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Demiryürek’i ziyaret ederek, tarımsal faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı. Oda temsilcileri, ilin tarım potansiyelini ve çiftçilerin beklentilerini aktardı.

Vali Sefa Demiryürek, kendisine yapılan bu nazik ziyaretlerden memnuniyetini dile getirirken, Kırşehir’in kalkınması ve gelişmesi için tüm paydaşlarla birlikte çalışacaklarını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri