Kırşehir Yeşiloba Köyü Derneği Futbol Turnuvası

Kırşehirli Dernekler Federasyonuna bağlı Yeşiloba Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının finalinde 4-2 skorla kazanan ‘Çukurambar’ takımı oldu. Kıyasıya mücadele verilen turnuvaya Kırşehirli birçok önemli sima katıldı.

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Yeşiloba Köyü Derneği Başkanı Ramazan Özkaplan öncülüğünde ilerletilen turnuva 2 ay boyunca sürdü. Finale kalan Altındağ ve Çukurambar takımlarından 2 farkla kazanan Çukurambar oldu. anadolugazete.com.tr olarak turnuva finalini yakından takip ettik.

“BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLIYORUZ”

Yeşiloba Köyü Derneği Başkanı Ramazan Özkaplan turnuva ile ilgili şunları söyledi: “Yeşilova Köyü Derneği bugün bir organizasyon düzenledi. Çukurambar ve Altındağ olmak üzere köyü temsil eden gençler burada spor müsabakası gerçekleştiriyor. Bugünü Yeşiloba Köyü Derneği olarak iki ay önce köylülerimiz arasında bir spor turnuvası başlattık. Bunu başlatmamızın sebebi: Kendi köylülerimiz arasında birliği, beraberliği sağlamak, gençlerin birbirini tanımasını sağlamak. İki aylık süreç sonucunda bugün finalimizi yapıyoruz. Yani birlik beraberliği sağlıyoruz. Mutluyuz hemşehrilerimiz, köylülerimiz bir arada. Sesimizi ne kadar duyurursak ne kadar diğer köylere örnek olursak bunun amacında onlara koşmak için çabalıyoruz. Özellikle gençler, köylüler birbirini tanımıyordu. Yani biz bu açıdan herkesi birbirine tanıtıp kaynaşmayı sağladık. Burada amaç aslında şampiyonluk değildi. Daha da güzel etkinliklerimiz olacak.”

“KIRŞEHİRLİLER BU TARZ ORGANİZASYONLARLA BİRBİRLERİNİ TANIYORLAR”

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ata ise günün anlam ve önemine ithafen şunları dedi: “Kırşehirli Dernekler Federasyonumuza bağlı Yeşiloba Köyü Derneği’nin futbol turnuvası etkinliğinin ödül törenine biz de katıldık. Sizlerle beraber derneğimiz güzel bir faaliyet yapıyor. Biz de onlara destek olmaya geldik. Hep beraber buradayız. Kırşehirliler bu tarz organizasyonlarla beraber birbirlerini daha iyi tanıma imkânı buldu. Birçok faaliyette bir araya geliyoruz ama bu da çok değerli bir organizasyon oldu. Bundan dolayı Ramazan Özkaplan’ı tebrik ederim. İlerleyen günlerde Federasyon olarak belediyelerle iş birliği içerisinde bu tarz organizasyonları bizde yeniden yapacağız. Sizlerin de teşviklerini, desteklerini, sosyal medyada, kamuoyunda, basında duyurmanızın bize değer katacağına inanıyorum.”

Final maçının ardından takımlara madalyaları verildi ve kazanan takıma kupası takdim edildi. Futbolcular; siyasiler, dernek yöneticileri ve STK temsilcileri takımlarla ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çekindi.

Turnuvaya katılan önemli isimler:

AK Parti 22-27. Dönem Ankara Milletvekili Hacı Turan,

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi Birinci Başkan Vekili Fatih Ünal,

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı ve GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Aydoğan,

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Çoktan,

Etimesgut Kent Konseyi Genel Sekreteri Oğuz Sulusaray.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri