Kırşehir'de çalınan motosiklet bulundu: Motorun son hali görenleri şok etti

Geçtiğimiz hafta Kırşehir'in Medrese Mahallesi Mithat Saylam Caddesi'nde bir apartmanın önüne park edilen motosikletin çalınmasının ardından polis harekete geçti ve çalınan motosikleti tamamen farklı bir renkte buldu.

Kırşehir'de çalınan motosiklet bulundu:

Geçtiğimiz hafta Kırşehir'in Medrese Mahallesi Mithat Saylam Caddesi'nde bir apartmanın önüne park edilen motosikletin çalınmasının ardından polis harekete geçti. Motosikletin çalındığı pazar gecesinden itibaren 152 saatlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, titiz bir çalışma sonucu hırsızların izini sürdü. Motosikleti çalan kişilerin oto yıkamacıda çalıştığı bilgisine ulaşan ekipler, ilgili işyerine operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda önce Y.K.Ş. ve A.A., ardından da yaşı küçük şüpheli M.A.Ü. yakalandı. Çalınan motosiklet ise M.A.Ü.'nün ikamet ettiği binanın garajında bulundu. Motosikletin çalınmadan önceki haliyle bulunduktan sonraki hali arasındaki fark ise görenleri şaşkına çevirdi.

Hırsızlık suçunu itiraf eden şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi. Soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla motosiklet sahibine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri