Kırşehir'de çiçekçiler yeni yıldan umutlu

Kırşehir'de çiçekçiler, 2024 yılına satış bereketiyle girdi. Ahiliğin başkenti olarak bilinen şehirde çiçek satışı ve süslemeleriyle uğraşan esnaf, özellikle özel günlerde artan çiçek talebinden memnun kaldı.

31 Aralık akşamı gerçekleştirdikleri satışlardan olumlu sonuçlar alan çiçekçiler, yeni yılda da aynı başarıyı sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor.

Çiçek satışlarında belirgin bir artış yaşandığını ifade eden esnaflar, özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü'nü heyecanla bekliyor. Bu özel günde çiçek satışlarını daha da artırmak isteyen çiçekçiler, vatandaşların çiçek zamlarından mağdur olmaması için uygun fiyatlarla kampanya hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırşehir'de eşiyle birlikte çiçekçilik yapan Serap Eren, 2023 yılının son gününde işlerinin yoğun olduğunu belirtti. Eren, "2024 yılı için 14 Şubat tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz. Çiçek fiyatlarındaki zamlara rağmen, müşterilerimize uygun fiyatlar sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaan Aras adlı bir diğer çiçekçi ise yeni yılın çiçekçiler için beklenen oranda satışlarla dolu geçtiğini ifade etti. Aras, "Yoğunluk özellikle özel günlerde oluyor. Zamlı fiyatları vatandaşa yansıtmamak için çeşitli kampanyalar ve güzel hediyelerle müşterilerimizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri