Kırşehir'de hava sıcaklığı vatandaşları bunalttı!

Kırşehir'de artan hava sıcaklığı vatandaşları olumsuz yönde etkiledi. 37-38 derecelere ulaşan sıcakta vatandaşlar şemsiye ve su ile serinlemeye çalıştı.

Kırşehir, Haziran ayının son günlerinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarıyla mücadele ediyor. Termometrelerin 37-38 dereceyi gösterdiği şehirde, aşırı sıcaklar halkı zor durumda bıraktı. Serinleme çabaları ve gölgelik alanlarda vakit geçirme çabaları, kameralar tarafından kaydedildi.

''GÖLGE YER BULAMIYORUZ''

Sıcaktan bunalan Kırşehirli vatandaşlar, parklarda ve gölgelik alanlarda serinlemeye çalışırken, bazıları ise gölge bulamayınca suyla serinlemeyi tercih etti. Özellikle yaşlıların şemsiyelerle güneşten korunmaya çalıştığı anlar, sıcak havanın ne kadar etkili olduğunu gözler önüne serdi. Meteoroloji verilerine göre, Kırşehir'de sıcaklıkların önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

Vatandaşlardan Huriye Yüksel, "Su içmekten öldük, gölgelik alanlara kaçıyoruz," derken, Zeynep Şenel ise, "Gün içerisinde hep evdeyiz. Gölgeliklere kaçıyoruz. Hava çok sıcak ve çoğu zaman da gölgelik bulamıyoruz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri