Kırşehir'de 'yılın annesi' seçilen kadın sokak köpeği travmasını atlatamıyor!

Kırşehir'in 2018 yılında yaşanan ve hafızalardan silinmeyen köpek saldırısı olayında cesaretiyle öne çıkan ve 'Yılın Annesi' seçilen Sinem Aydoğan, yaşadığı travmanın izlerini hala taşıyor. Çocuğunu köpeklerin saldırısından kurtarmak için gösterdiği cesaretle gündeme gelen Aydoğan, olayın üzerinden yıllar geçse de çocuklarını yalnız dışarıya çıkarmaktan endişe duyuyor.

2018 yılında, çocuğunu okula götürürken köpeklerin saldırısına uğrayan ve çocuğunu korumak için canını ortaya koyan Sinem Aydoğan, o gün yaşadığı korkunç olayın ardından hayatta kalmanın sevincini yaşarken, travmanın etkileri hala devam ediyor. O dönem 'Yılın Annesi' seçilen Aydoğan, olayın ardından geçen yıllara rağmen hala çocuklarını yalnız dışarıya çıkarmaktan korkuyor.

''O GÜNÜN KABUSU HALA ÜZERİMDE''

Annelik içgüdüsüyle olay anında cesurca müdahale eden Aydoğan, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: "Bir karıncaya dahi dokunamayan, bütün hayvanlardan korkan ben o an nasıl bir cesaret gösterdim bilmiyorum. Köpeklerin saldırısını durdurmak için üzerlerine atladım, ama o günün kabusu hala üzerimde."

Köpeklerin uyutulmasını talep eden Aydoğan, "Saldırgan hayvanlardan dolayı bütün köpeklerin cezalandırılmasını istemiyorum ama saldırıyorlar ve sonu gelmiyor. Daha fazla çocuk ve ailenin canı yanmasın istiyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIM PARKA GİTMEK İSTİYOR VE BEN YALNIZ GÖNDEREMİYORUM''

Olayın üzerinden yaklaşık altı yıl geçmesine rağmen köpek saldırısını unutamayan ve çocukları dışarı çıkarken panik yaşayan Aydoğan, "Çocuklarım parka gitmek istiyor ve ben yalnız gönderemiyorum. Köpek sesi duyunca kötü oluyoruz. Küçük kızım bu olayı yaşamadı ama o da çok etkilendi. İllaki konuşuluyor ve duyuluyor o da korkuyor" şeklinde duygularını dile getirdi.

12 yaşındaki Hatice Akdoğan ise yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Olay olduğunda ben servise binmek için aşağı inmiştim. Annem ise kardeşim Öykü küçük olduğundan pencereden bana bakıyordu. Çöp atmak için yöneldiğimde köpeklerin benimle oyun oynamak için geldiğini düşündüm. Sonrasını hatırlamıyorum. Bütün köpeklerin cezalandırılmasını istemiyorum ama korkuyorum. Birisi yanımda olmadan da dışarı çıkmak beni ürkütüyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın kolunu kaybetti!

Bölge Haberleri Haberleri