Kırşehirli Dernekler Federasyonundan Adil Çalışkan'a tebrik ziyareti

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanan Adil Çalışkan'a tebrik ziyaretinde bulundu.

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yüksek İştişare Kurulu Başkanı ve Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç, Genel Başkanvekili Hüseyin Ata, Genel Sekreter Derviş Kaplan, KİRSİAD Başkanı ve Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin ile Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı olarak atanan Adil Çalışkan'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan ile STK olarak iş birliklerine hazır olduklarını ve sosyal politikalar konusunda gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında, Ali Çetin okuyucu sayısı yüz binlere ulaşan anadolugazete.com.tr ve Yeni Ankara'nın tanıtımını yaparak, Adil Çalışkan'a yeni görevinde başarılar diledi. Ali Çetin, Çalışkan’ın bu önemli görevde başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri