Kırşehirli Dernekler Federasyonundan Mamak Belediyesine ziyaret

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanvekili Hüseyin Ata, Genel Sekreter Hacı Derviş Kaplan, Mamak Kırşehirliler Dernek Başkanı Kani Araz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birçok dernek başkanı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili Hüseyin Ata, Genel Sekreter Hacı Derviş Kaplan, Mamak Kırşehirliler Dernek Başkanı Kani Araz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birçok dernek başkanı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti.

Kırşehirli Dernekler Federasyonuna bağlı derneklerin yoğun katılım sağladığı ziyarette Mamak ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, ayrıca Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sarı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi seçilen Fahri Ünlü‘ye de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Genel Başkan Vekili Hüseyin Ata, gerçekleşen ziyarette Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler olarak desteklerini esirgemeyeceklerinin altını çizdi.

Ziyaretin ardından Başkanvekili Hüseyin Ata, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e hediyelerini takdim etti. Heyetin gerçekleştirdiği ziyarette Mamak Belediyesinde görev alan isimlere başarılar dilenerek iş birliği ve dayanışma mesajları verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri