Kırşehirliler Vakfı'nın yeni şubesi Kırşehir’de açıldı

Kırşehir'in önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kırşehirliler Vakfı, Kırşehir Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Kırşehir'in önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kırşehirliler Vakfı, Kırşehir Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Belediye tarafından Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde tahsis edilen yerde gerçekleşen açılış törenine Ankara Genel Merkez'den Vakfın Genel Başkanı ve yöneticileri de katıldı.

Kırşehirliler Vakfı, Kırşehir Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta Vakfın Genel Başkanı Tuncay Tekay, vakfın Kırşehir Şubesinin faaliyetlerine ve hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Açılış töreninde konuşan Genel Başkan Tekay, yaklaşık bir buçuk yıllık süreleri boyunca Kırşehir adına Türkiye çapında yankı uyandıracak projelere imza attıklarını ve şimdi de Kırşehir Şubesi'ni açarak ilde daha fazla etkinlik ve faydalı işlere imza atmaya hazırlandıklarını dile getirdi. Ayrıca, yer tahsisinden dolayı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Başkan Yardımcısı Nuri Araz'a teşekkür etti.

Vakfın Kırşehir Şubesi Başkanlığı'na getirilen Yasin Yavuz da yaptığı açıklamada, Kırşehirliler Vakfı'nın yaptığı faydalı ve örnek projelerin bir parçası olmanın ve Kırşehir Şubesinin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yavuz, açılışın gerçekleştiği yeni yerin, Kırşehir için birçok güzel hizmete vesile olmasını temenni etti.

Açılış merasimi kurdele kesimiyle başladı ve yöresel sanatçılar Yaşar Apaydın ve Vedat Ertaş'ın Neşet Ertaş türküleri eşliğindeki performanslarıyla renklendi. Açılışın ardından katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.

Açılış merasimi sonrasında, Vakıf yöneticileri Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara başta olmak üzere il protokolüne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ayrıca, Kırşehirliler Vakfı tarafından 29 Eylül 2023 Cuma günü saat 19:00'da Ankara Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Neşet Ertaş'ı Anma Programı'na il protokolü ve tüm vatandaşları davet etti.

Program sonrasında Kırşehirliler Vakfı yönetimi Neşet Ertaş’ın ölümünün 11. yıl dönümü olması münasebetiyle mezarı başında andı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri