KIRSİAD’dan büyük sosyal sorumluluk projesi

Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği(KIRSİAD) olağan yönetim kurulu toplantısını geniş katılım ile Çarşamba günü gerçekleştirdi.

Yönetim kurulunun yanı sıra; yönetim kurulu yedek üyeleri ile denetim kurulu asil ve yedek üyeleri de toplantıya iştirak etti.

Toplantıda KIRSİAD Başkanı Ali Çetin geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri hakkında bir değerlendirme konuşması gerçekleştirdi. Konuşmasında KIRSİAD Başkanı Çetin, hem cumhurbaşkanlığı seçiminin hem de milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken, Kırşehir ve Kırıkkale’den milletvekili seçilen hemşehrilerine de yeni yasama döneminde başarılar diledi.


Birçok projenin konuşulduğu toplantıda özellikle Kırşehir’de bulunan ve Kırşehirli ortopedik engelli kişilere destek olmak için yürütülen proje dikkat çekti.

Proje kapsamında bu kişilerin akülü tekerlekli sandalye ve protez ihtiyaçlarının karşılanması yönünde çalışmalar yürütüldüğünü belirten KIRSİAD Başkanı Çetin “Projemizi bir an önce hayata geçirmek için gerekli makamlarla görüşmelerimizi hızlandırarak hemşehrilerimizin ellerinden tutmak istiyoruz.” diye konuştu.

Kırşehir Valiliği ile hızla görüşmelerini gerçekleştireceklerini belirten KIRSİAD Başkanı Çetin kısa bir süre içerisinde proje kapsamında sahaya ineceklerini de ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri