Konya'da tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 12 yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün devrilmesi sonucu 12 kişi yaralandı. Kaza, Beyşehir'in Yenidoğan Mahallesi yakınlarında, Konya-Hüyük Karayolu'nun 60. kilometresinde meydana geldi. Yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücüsü H.T. kontrolünü kaybederek devrilen minibüs, Şanlıurfa'dan gelen tarım işçilerini taşıyordu.

Minibüs devrildikten sonra içerideki yolcular arasında aynı aileden çocukların da olduğu toplam 12 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, yaralıları Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Kaza yapan minibüsün içindeki ilginç detaylar ise ekiplerin dikkatini çekti. Araçta, tarım işçileriyle birlikte arka koltuk altlarına ve koltukların kaldırılmasıyla oluşturulan bölmelere yerleştirilmiş çok sayıda kümes hayvanı ve koyun bulundu. Ayrıca, araçta bir araç dolusu eşya da yer aldı.

Tarım işçilerinin Samsun'dan Isparta'ya doğru yolculuk ettikleri öğrenildi. Devrilen minibüs, içerisindeki eşyalar, koyunlar ve kümes hayvanlarıyla birlikte yediemine teslim edilmek üzere çekici yardımıyla kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri