Muhtar Ülkü Gürlek Erbaş, Kırşehirli kadınlara umut oldu

Kırşehir'deki nüfusu en kalabalık olan Yenice Mahallesi'nin kadın muhtarı Ülkü Gürlek Erbaş, istihdam seferberliği başlatacağını açıklayarak "Benim mahallemde herkes çalışacak." sözleriyle kadınlara umut oldu.

Kırşehirli Muhtar Ülkü Gürlek Erbaş, istihdam seferberliği çağrısı yaparak gönülleri fethetti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Kırşehir'in 33 bin nüfuslu en büyük mahallesinin tek ve ilk kadın muhtarı olan Ülkü Gürlek Erbaş, istihdam çalışmaları ve kamu kurumları destekleriyle kadınların muhtaç olmadan çalışarak ev ekonomilerine katkı sunacağı sözünü verdi.

"Benim mahallemde herkes çalışacak!" sözüyle umutları yeşerten Muhtar Erbaş, seçmenlerinin hem gönlünü hem de oyunu kazandı. Muhtar Erbaş, "Benim mahallemde herkes çalışacak. Gerek evde, gerek işveren yanında ama herkes çalışacak. Evde çalışmak isteyen ama çalışamayan kadınlarımız için projemiz var onu da hayata geçiriyoruz. İşçi ihtiyacı olanlara yönlendirme yaparken kurslara yönlendirme yapıyoruz. Kadınlarımızı işverenle buluşturup, ekonomilerine destek olmalarını sağlamaktayız." dedi.

TECRÜBELİ İSİMLERDEN YARARLANIYOR

Muhtarlık koltuğuna oturduktan sonra mahalle için istihdam seferberliğine başladığını belirten Ülkü Gürlek Erbaş, "Muhtarlıklar bölgesinde kadın olarak deneyimli muhtarlarımızla çalışıyorum. Ben değil, kadınlar Yenice Mahallesi Muhtarlığına geldi. Onların bana desteği bilmediğim noktalarda oluyor. Ben de gerekli çabaları göstererek halkla ilişkiler noktasında çalışmalar yürütüyorum." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri