Ölüm Kavşağı can almaya doymuyor! Düğün evi yas evi oldu

Konya'nın Yunak ilçesine bağlı Birimler Yaylası Kavşağı'nda kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi yaşamını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Olay Konya'nın Yunak ilçesine bağlı Birimler Yaylası Kavşağı'nda meydana geldi. Isparta'dan Ankara Şereflikoçhisar'a giden düğün konvoyunda bulunan 32 AT 903 plakalı araç ile Ankara'dan Konya istikametine giden 06 DUG 194 plakalı araçların kafa kafaya çarpışması sonucu 32 AT 903 plakalı aracın şöförü yaşamını yitirdi. Araçlarda bulunan 6 kişi de yaralanarak çevre hastanelere sevk edildi.

"ÖLÜM KAVŞAĞI"

Daha önce de ölümlü kazalara neden olan kavşak "Ölüm Kavşağı" olarak adlandırılıyor. Yaşanan kazalara çözüm olması adına Karayolları'nın bir an önce çözüm bulması gerektiğini belirten vatandaşlar yolun bu şekilde kullanılması durumunda ölümlerin önünün alınamayacağını ifade etti.

"BU YOL HEP BÖYLE"

Kazanın yaşanmasından kısa süre sonra olay yerine çekici hizmeti için gelen Yunak Yediemin Otopark İşletmecisi Halil Devecioğlu, bu yolun hep böyle olduğunu ifade ederek, yolun artık civar köylerde de "Ölüm Kavşağı" olarak konuşulduğunu belirtti.

Bir an önce yola üst geçit yapılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, yaşanan olay ile düğün evinin cenaze evine döndüğünü belirterek üzüntülerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri