Yeniden Refah Partisi, Yozgat kararını verdi... Suat Kılıç detayları açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere, Yozgat ve ilçelerinde kendi adaylarıyla katılacaklarını açıkladı.

31 Mart öncesi partilerin seçim bölgelerinde uygulayacağı strateji ve adayları netlik kazanmaya başladı. Yeniden Refah Partisi, Yozgat'ta uygulayacağı aday belirleme stratejisini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Yozgat'ta partililerle bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi'nin Yozgat’ta kendi adaylarıyla yerel seçimlere katılacaklarını belirten Suat Kılıç, partililerden adaylarına sahip çıkmalarını istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini hatırlatan Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Seçimini beka meselesi olarak gördüklerini ve terörle mücadelenin kesintiye uğramaması için Recep Tayyip Erdoğan'dan yana tavır koyduklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu-Erdoğan ikileminde Erdoğan'dan yana tavır aldıklarını kaydeden Suat Kılıç, "Bu seçim yerel seçim, cumhurbaşkanını seçmeyeceğiz, hükümet seçmeyeceğiz. Sokakları kim süpürsün, çöpümüzü kim kaldırsın, kaldırımları kim onarsın, asfaltı kim atsın, parkı, bahçeyi kim yapsın diye bu hizmetlerimizi en iyi görecek olan belediye başkanı adayını belirleyip seçeceğiz.” dedi.

YENİDNE REFAH KENDİ ADAYLARIYLA SEÇİME GİRECEK

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine Yozgat’ta kendi adaylarıyla katılacaklarını vurgulayan Suat Kılıç, şunları söyledi: “Yozgat'ta biz kendi adayımızı belirleyip açıklayacağız ve 31 Mart seçim yarışına Yozgat'ta kendi adaylarımızla katılacağız. Yozgat'ta merkez dahil 14 tane belediyede Yeniden Refah Partili adaylar, Yeniden Refah Partisi logosuyla yarışa katılacaklar. Sizlerden arzumuz isteğimiz, adaylarımıza sahip çıkmanız, partimize sahip çıkmanız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri