Yozgat’ın taleplerini Bakan Işıkhan’a ilettiler

Yozgat’ı Meclis’te temsil eden milletvekillerinin ziyaret trafiği devam ediyor. AK Partili Abdulkadir Akgül ile Süleyman Şahan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Yeni dönemde Yozgat’ın adını daha çok duyurmak, sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek ve Yozgatlılar’ın taleplerini iletmek için ziyaret trafiğini hızlandıran milletvekillerinin görüşmeleri sürüyor.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ile Süleyman Şahan, bu ziyaretler kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın konuğu oldu.

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları ziyareti paylaşan Yozgat’ın vekilleri, yaptıkları acıkmada ise Bakan Işıkhan’a teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandılar:

“Misafirperverliği ve Yozgat’ımıza ilgi ve alakası için sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, görevinde üstün başarılar diliyoruz. Yozgat’ımızın talep ve isteklerini sayın Bakanımıza ilettik. Yozgat’ımızın her alandaki talep ve isteklerini yerelden genele olmak suretiyle çözüm üretmek için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bozok Yaylası’na hizmet için durmak yok yola devam.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri