Yozgat'ta anlamlı proje: Engelli vatandaşlara 20 akülü tekerlekli sandalye teslim edildi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri (TESKOMB) tarafından temin edilen 20 adet akülü tekerlekli sandalye, Yozgat’ta düzenlenen törenle engelli vatandaşlara teslim edildi.

Yozgat Valiliği Fuaye Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, TESKOMB Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş ile engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Vali Mehmet Ali Özkan, böylesi anlamlı bir etkinliğe katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, bakanlıklarımızın desteği ve milletvekillerimizin gayretiyle Yozgat’ta güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Bugün de TESKOMB’un kıymetli desteği ile 20 özel bireyimize akülü tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. Hepimiz birer engelli adayıyız, Rabbim hepimize sağlıklı ve uzun ömürler versin" dedi.

Törenin ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sandalyeleri teslim edilirken, etkinlik büyük memnuniyetle karşılandı. Engelli bireyler ve aileleri, yaşamlarını kolaylaştıracak bu destek için duydukları minnettarlığı dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri Haberleri