Akdeniz Üniversitesine 72 sözleşmeli personel alınacak

Akdeniz Üniversitesi, 72 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde istihdam edilmek üzere 43 hemşire, 16 sağlık teknikeri, 2 biolog, 2 laborant, 2 büro personeli, 2 destek personeli ve 2 tekniker ile birer sağlık fizikçisi, perfüzyonist ve teknisyen kadrolarında sözleşmeli personel alınacak.

Başvurular, 26 Haziran mesai bitimine kadar "http://personel.akdeniz.edu.tr/" adresindeki Sözleşmeli Personel Başvuru Formu'nun doldurulması ve istenilen belgelerle birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat edilmesi gerekmektedir. Posta, e-posta veya benzeri şekillerde yapılan başvurular ile eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapacak adayların, istenilen KPSS türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuruların değerlendirilmesinde yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak olup, lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3) puanı, ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93) puanı, ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS (B) grubu (P94) puanı esas alınacaktır. KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibarıyla önce mezun olan aday tercih edilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çalışma Hayatı Haberleri