KIRSİAD’dan SER-PA Erpiliç Ankara Bayisine ziyaret

Kırşehirli Sanayici İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) üyesi SER-PA Erpiliç Ankara Bayisine ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara Şaşmaz’da faaliyet gösteren SER-PA Erpiliç Ankara Bayisi, geniş dağıtım ağı ve soğuk hava depolama sistemiyle Ankaralıların taze ve güvenli gıda ihtiyacına cevap veriyor. Burada açtıkları perakende satış reyonu ile de depolama ve dağıtım alanını ziyaret edenler başta olmak üzere Ankaralıların perakende et ihtiyacını da karşılıyor.

"YABANCI MENŞEİLİ ÜRÜNLER DAHA SIKI DENETLENMELİ"

SER-PA Kurucusu Kemal Coşgun ve oğlu KIRSİAD üyesi Hakan Coşgun, KIRSİAD heyetine çalışmaları hakkında bilgi verdi. Soğuk hava deposu ve dağıtım alanını gezdiren Kemal Coşgun, hijyene verdikleri önemi belirterek son günlerde gıda üzerine yapılan tartışmaların yerli üreticileri hedef aldığını dile getirdi.

Kemal Coşgun, “Türkiye, yabancı menşeili ürünleri tartışmalı ve daha sıkı kontrol etmeli. Çünkü, bahse konu geçen mekruh ve haram gıdalar, bu tür yabancı ürünlerde daha çok görülmektedir. Sosyal medya kullanıcıları, çok zor şartlarda çalışan yerli ve namuslu üreticilere karşı daha dikkatli bir dil kullanmalı, yerli markalara korumacı davranmalı.” dedi.

Ziyaretçilere tesisi ve satış reyonunu gezdiren Kemal Coşgun ve Hakan Coşgun, verdikleri ziyafetle sattıkları ürünün kalitesini de ortaya koydu.

Kırşehirli Sanayici İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı Ali Çetin, “KIRSİAD heyeti olarak üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret etmeye ve kendilerini daha yakından tanımaya devam ediyoruz. Bu ziyaretimize, bağlı bulunduğumuz KIR-FED Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak etti. Kendilerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarete; KIRSİAD Başkanı Ali Çetin, KIRSİAD Başkanvekili ve Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akçakoca, KIRSİAD Başkan Yardımcısı Hacı Yakup Saylam, KIRSİAD üyeleri: Baran Baysal, Hacı Derviş Kaplan ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hilmi Gökçınar başta olmak üzere Federasyon Genel Başkanvekili Hüseyin Ata, KIR-FED Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Veteriner Dr. Levent Uğurlu katıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çalışma Hayatı Haberleri