Mühendis Tek-Sen Ulaştırma Sendikası ilk genel kurulunu gerçekleştirdi

Ulaştırma hizmetleri kolunda faaliyet gösteren Mühendis Tek-Sen Ulaştırma, Ankara Batıkent Sinan Bengier Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdiği ilk genel kurul ile kamu sektöründe yeni bir dönemin kapılarını araladı. Türkiye genelindeki mühendis ve teknik hizmet çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen genel kurul, sendikanın gelecek stratejilerini belirledi ve yeni yönetimini seçti.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Batıkent Sinan Bengier Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdiği ilk genel kurulda, resmi olmayan sonuçlara göre Genel Başkanlık koltuğuna Sadettin Tolga Karakadı seçilirken, genel başkan yardımcılıklarına ise Sefa Kocabey, Hakan Arıduru, Merve Zeki Özçelebi, Cuma Paksoy, Burhan Taştepe ve Yusuf Öztürk getirildi. Seçilen bu isimler, sendikanın önümüzdeki dönemdeki faaliyetlerine liderlik edecek.

Genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Karakadı, "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma olarak, sektörümüzdeki mühendis ve teknik hizmet çalışanlarının haklarını korumak, itibarlarını yükseltmek ve daha adil bir çalışma ortamı oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu genel kurul, sendikamızın daha da güçlenerek ilerlemesi adına bir milat olacaktır." ifadelerini kullandı.

MÜHENDİS TEK-SEN ULAŞTIRMA SENDİKASININ HEDEFLERİ

Mühendis Tek-Sen Ulaştırma, yeni dönemde özellikle mühendisler ve teknik hizmet sınıfının karşılaştığı zorluklara dikkat çekmeyi, meslektaşlarının özlük haklarını güçlendirmeyi ve sektöre yönelik politika belirlemeyi hedefliyor. Aynı zamanda, sendika üyeleri arasında dayanışmayı artırmak ve sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek üyelerini bilgilendirmek de önemli amaçlar arasında yer alıyor.

Sendika üyeleri, genel kurulun ardından bir araya gelerek yeni döneme ilişkin beklentilerini ve önerilerini paylaştı. Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek üyelerini bilgilendirmeyi amaçlayan Mühendis Tek-Sen Ulaştırma, gelecek dönemde mühendisler ve teknik hizmet sınıfının haklarını savunmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çalışma Hayatı Haberleri