Özel Kardelen Altıntaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kamanlıların gözdesi oldu

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde başarılı faaliyetler gösteren Özel Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, buradaki başarısını Kırşehir’e taşıdı. Kaman’da kurdukları ikinci okulları ile çevre ilçelerden de gelen ‘özel’ çocukların ve ailelerinin gözdesi oldu.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) ve Kırşehirli Sanayici İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Kaman’da faaliyet gösteren Özel Kardelen Altıntaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Okul Kurucusu Yıldız Altıntaş ve eşi Ercan Altıntaş, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi hakkında ve yaptıkları çalışmalara ilişkin Kırşehirli hemşerilerine bilgi verdiler. Misafirlerini okul bahçesinde ağırlayan Altıntaş ailesi, yaptıkları ikramlarıyla da takdir topladılar.

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Altıntaş ailesini tebrik ederek başarılar diledi.

Gökçınar, “Ankara Etimesgut’ta ve Kırşehir Kaman’da gösterdikleri eğitim faaliyetleri ile özel çocuklarımızın ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırıp ülkemizin özel gençlerini topluma kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyorlar. Zor bir işi sevgi ile başarıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum.” diye konuştu.

KİRSİAD Başkanı ve anadolugazete.com.tr sahibi Ali Çetin, “Altıntaş ailesi yıllardır eğitime büyük katkı sağlıyorlar. Etimesgut’tan sonra Kaman’daki okullarıyla da Kırşehir ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan özel çocuklarımızın eğitimi ve topluma kazandırılması yönünde olağanüstü bir gayret göstermektedirler. Altıntaş ailesini bu çalışmalarından dolayı kutluyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çalışma Hayatı Haberleri