30 yıl önce öldüğü zannedilmişti: Evinden 2 kilometre uzakta bulundu!

Pittsburgh, North Hills'te yaşayan ve yıllarca ölü olduğu sanılan Roma Katoliği Patricia Kopta, kaybolduktan tam 30 yıl sonra evinden sadece 2.7 kilometre uzakta canlı olarak bulundu.

Patricia, 20 Haziran 1992 tarihinde kaybolmuş ve aylar sonra, 27 Kasım 1992'de kocası Bob tarafından kayıp olarak bildirilmişti. Kocası, Patricia'nın zaman zaman ortadan kaybolmasının alışıldık bir durum olduğunu belirtse de, kaybolmasının ardından 'kritik kayıp kişi' olarak sınıflandırılması nedeniyle acil bir arama başlatılmıştı.

BİR BAKIM EVİNDE SAĞ OLARAK BULUNDU

Pennsylvania Acil Müdahale Merkezi tarafından yayınlanan kayıp posterinde, Patricia'nın kaybolduktan sonra Porto Riko'ya uçtuğuna ve Pittsburgh'a dönmeden önce orada bir ya da iki hafta geçirdiğine inanıldığı belirtiliyordu. O günden sonra kendisinden hiçbir şekilde haber alınamadı. Yıllar boyunca Bob, her bulunan cesedin karısı olma ihtimaline karşı endişe duymuştu.

Ancak aile, yedi yıllık arayışın ardından Patricia'nın ölüm ilanını vermek zorunda kalmıştı.

2023 yılında, 83 yaşındaki Patricia Kopta, Porto Riko'da bir bakım evinde sağ olarak bulundu. Patricia'nın bu uzun süre boyunca nasıl hayatta kaldığı ve nerede yaşadığına dair detaylar henüz netlik kazanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri