Başkan Şahin'den Mamaklılara müjde: Yeni projeleri hayata geçireceğiz

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "Mamak Belediyesi olarak, mali disiplin ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak için planladığımız projeleri hayata geçireceğiz." dedi.

Mamak Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı, Veli Gündüz Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Yatırım ve hizmetler için önemli kararlara imza atılan toplantıda Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "Mamak Belediyesi olarak, mali disiplin ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak için planladığımız projeleri hayata geçireceğiz." dedi.

Şahin, Mamak Belediye Meclisi'nin 2025 yılı bütçe göreüşmelerine ilişkin, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"2025 yılı bütçe görüşmeleri, belediyemiz meclisimizde başarıyla tamamlandı ve bütçemiz onaylandı. Mamak Belediyesi olarak, mali disiplin ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak için planladığımız projeleri hayata geçireceğiz. 2025 yılı bütçemizle ilçemizin kalkınmasına yönelik adımları kararlılıkla atmaya devam edeceğiz. Katılım sağlayan, Meclis Üylerimize, Mamak CHP İlçe Yönetimimize, Başkan Yardımcılarımıza, ve Birim Müdürlerimize teşekkür ederiz."

Bütçe görüşmelerinin ardından Mamak Belediyesi Meclis üyeleriyle yemekte buluşan Şahin,"Meclis üyelerimiz ile bütçe görüşmelerinin ardından düzenlediğimiz yemekte buluştuk." dedi.

Başkan Şahin, Ardeşen Kültür Derneğinin kahvaltı ve piknik etkinliğine katıldı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin, Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği Zeta Çelik Futbol Turnuvasına da katıldı.

Şahin, "Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri