Biden'dan ilginç savunma: Trump'ın bağırması dikkatimi bozdu

ABD Başkanı Joe Biden, geçmişte Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile yapılan canlı yayın tartışmasındaki performansını değerlendirirken, "Trump mikrofonu bile kapalıyken bağırıyordu. Bu da benim dikkatimi dağıttı." ifadelerini kullandı.

Biden, canlı yayın tartışmasının ardından yapılan bir televizyon röportajında, tartışmanın kendisini nasıl etkilediği ve sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Biden, tartışmanın o gece kötü hissettiği bir zamanda gerçekleştiğini ve kontrolü sağlamakta zorlandığını belirtti. "Sorun sadece bu değildi ama çok kontrol sağlayamadım." şeklinde değerlendirmede bulundu. Tartışmayı tekrar izleyip izlemediği sorusuna ise Biden, izlemediğini söyledi.

Anketlerde geride olmasına rağmen kendisini hala başkanlık için en uygun aday olarak gördüğünü dile getiren Biden, "Ben Putin'i indiren adamım." diyerek dış politika ve liderlik vurgusu yaptı. Seçim yarışından çekilmeyeceğini vurgulayan Biden, sadece Tanrı'nın kendisini çekilmeye ikna edebileceğini söyledi.

Zihinsel sağlığını ölçmek için bir muayeneyi kabul edip etmeyeceği sorusunu yanıtsız bırakan Biden, "Her gün yaptıklarımla zaten muayeneden geçiyorum." diyerek günlük işlerini ve dünya liderliğini nasıl sürdürdüğünü anlattı. Biden, ABD'nin dünyadaki merkezi rolüne de vurgu yaparak, "Ben dünyayı yönetiyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri