Galler Prensesi Kate Middleton kansermiş

Galler Prensesi Kate Middleton, 2 ay boyunca kayıp olduğu haberlerine son vererek yayınladığı bir video ile kanser teşhisi konulduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.

Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının ardından uzun bir süre kamuoyundan uzak kalan Middleton, görüntülü açıklamasında ameliyat sonrası iyileşme sürecinde aldığı destekten ve sağlık ekibinden bahsetti. Middleton, yaşadığı zorlu sürecin ailesi için büyük bir sınav olduğunu ancak sağlık ekibinin desteğiyle bu süreci atlatmaya çalıştığını belirtti. Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser teşhisi konulduğunu ve şu anda kemoterapi tedavisinin ilk aşamalarından geçtiğini ifade etti.

Middleton, eşi Prens William'ın yanında olmasının kendisi için büyük bir destek olduğunu vurgulayarak, aynı zamanda ailesine de bu süreci açıklamanın ve onları rahatlatmanın zorluğuna değindi. Tedavi sürecinde ailenin zaman, alan ve mahremiyete ihtiyaç duyduğunu dile getirdi ve iyileşme odaklı bir süreç yaşadığını belirtti. İyileşme sürecine odaklanarak güçlenmeye çalıştığını ve işine geri dönmeyi dört gözle beklediğini ifade etti. Son olarak, kanser tedavisi gören herkese destek ve umut mesajı iletmekten kaçınmadı, onlara yalnız olmadıklarını hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri