İsrail dur durak bilmeden saldırıyor!

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği baskınlarda 1'i ağır olmak üzere 7 Filistinli yaralandı. Filistin haber ajansı WAFA'nın bildirdiğine göre, İsrail güçleri gece boyunca Cenin, Doğu Kudüs ve Ramallah'ta operasyonlar gerçekleştirdi.

İsrail güçleri, Doğu Kudüs'teki İseviyye Mahallesi'nde 1 Filistinliyi ağır yaraladı ve gözaltına aldı. Aynı mahallede, aralarında 12 yaşında bir çocuk ve 76 yaşında bir kadının da bulunduğu 6 Filistinli, İsrail askerlerinin müdahalesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

SALDIRILAR HER GÜN AĞIRLAŞIYOR

Kudüs'ün kuzeyindeki Şufat Mülteci Kampı'nda çıkan çatışmalarda, İsrail askerleri Filistinlilere plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz bombası kullanarak müdahale etti. Cenin'in güneybatısındaki Yabed kasabasında evlerde geniş çaplı arama yapan İsrail güçleri, Zubde ve Fahme köyleri ile Arrabe ve Kefr Rai kasabaları çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.

Ramallah'ın kuzeyindeki Sincel kasabasında bir eve baskın düzenleyen İsrail askerleri, 19 yaşındaki bir genci gözaltına aldı.

İsrail'in 7 Ekim 2023'te Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırıların ardından, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik baskın, gözaltı ve saldırılarda artış yaşanıyor. kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri