İsrail vahşeti son bulmuyor!

İsrail'in Gazze Şeridi'nde yaşayan sivil halk üzerinde yaptığı katliamlar dur durak bilmiyor. En son çocuk hastanesini bombaladığı bilinen İsrail'in El-Fahura Okulu'nu da hedef aldığı öğrenildi.

İsrail Filistin Savaşı günlerdir aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kadın, çocuk demeden katliamlar gerçekleştiren İsrail'in Nasr Çocuk Hastanesinden sonra Gazze Şeridi'nde yer alan El-Fahura Okulu'nu da bombaladığı bilgisine ulaşıldı.

BİNLERCE FİLİSTİNLİNİN SIĞINDIĞI ALANA SALDIRI

Devam eden savaşta, son edinilen bilgilere göre Nasr Çocuk Hastanesi bombalanmıştı. Burada tedavisi devam eden birçok kişinin öldüğü ve yaralandığı bilgisine ulaşılırken, arkası kesilmeyen saldırı haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Cibaliya Mülteci Kampı'ndan gelen birçok Filistinli insana ev sahipliği yapan El-Fahura Okulu da İsrail tarafından hedef alındı. Son edinilen bilgilere göre, bölgede çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu bilgisine ulaşıldı.

Bölgeye gelen savaş uçaklarının aynı zamanda bir camiyi ve su deposunu da vurduğu öğrenildi. Ayrıca, birçok görgü tanığı deniz kıyısında bulunan Filistin'e ait teknelerin de hedef alındığını ifade etti. Sadece bununla da sınırlı kalmayan İsrail saldırılarında, halka elektrik sağlayan güneş panelleri ve El-Vefa Hastanesinde bulunan elektrik jeneratörü de vuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri