NEDER’den MSÜ adaylarına özel sınava yoğun katılım

Öğrencilerin bilgisini, stres ve zaman yönetimi ile mücadele ederek ortaya koymalarını sağlamak üzere NEDER tarafından yapılan MSÜ sınavına aday öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. NEDER Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Dr. Adem Kutlu, yaptığı açıklamada "Prova sınavları, öğrencilerimizin bilgisini, stres ve zaman yönetimi ile mücadele ederek ortaya koymalarını, gerçek sınava ne kadar hazır olduklarının ölçülmesini sağlayan en önemli fırsatlardandır." dedi.

NEDER Deneme Merkezinin Ankara Bilim Üniversitesinde düzenlediği prova sınavları yoğun ilgi gördü. Bu sınavlarla, öğrencilerin bilgisini, stres ve zaman yönetimi ile mücadele ederek ortaya koymalarını; gerçek sınava ne kadar hazır olduklarının ölçülmesi amaçlandı.

Sınava ilişkin değerlendirme yapan NEDER Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Dr. Adem Kutlu, "Bu prova sınavları ile başarıya gölge düşürecek stres ve zamanı yönetememe sorunları büyük ölçüde giderilecektir." dedi.

ÜNİVERSİTE ADAYININ MOTİVASYONUNU YÜKSELTTİ

Sınava yoğun ilgi gösterildiğini belirten Kutlu, şöyle konuştu:

"NEDER Sınav Merkezi olarak Türkiye’nin öncü üniversitelerinden biri olan Ankara Bilim Üniversitesinde 17-18 Şubat tarihlerinde gerçek sınav mekânı, gerçek sınav kuralları çerçevesinde ve ÖSYM formatında Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavı provasını yoğun katılımla gerçekleştirdik.

Sınava geç kalmamak için koşturan öğrencilerin heyecanlı adımlarına, prova sınavına çocuklarını getiren ailelerin hayallerine ortak olduk. NEDER Sınav Merkezi, Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye’de binlerce üniversite adayının motivasyonunu yükseltmeye ve öğrencilerimizin başarı hedeflerine bir adım daha yaklaşmalarına katkı sunmaya devam edecektir. Tüm öğrencilerimize MSÜ giriş sınavında ve YKS’de başarılar dileriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri