Akköprü Hidroelektrik Santrali satışa çıkarıldı

İktidar, COVID-19 salgını ile başlayan ekonomik krizi aşabilmek için uluslararası alandaki çalışmalarını sürdürürken, ülke içindeki kamuya ait kurumları da satışa çıkardı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde; Akköprü Hidroelektrik Santrali, İşletme Hakkının Verilmesi, bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar İşletme Hakkının Verilmesi veya Kullanım İzninin Devri yöntemi ile özelleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda ihaleye, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşme usulü ile gerçekleştirilecek. İhale, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılacak.

ŞAHISLAR İHALEYE GİREMİYOR

İhaleye yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin istenen belgeler ile tekliflerini İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar doğrultusunda hazırlayıp; Özelleştirme İdaresi Başkanlığına son teklif verme tarihi 30 Mayıs 2024 günü saat 18:00’e günü itibariyle sona erdi. Özelleştirme İdaresi yönetimi gelen teklifleri değerlendirip nihai kararı verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri