Meyve fiyatları cep yakıyor! Bu fiyatları görenler şaşırıyor!

Nar, portakal, mandalina, elma, armut ve muz gibi meyvelerin fiyatları artık cep yakıyor. 1 kilogram elma 35 liraya, 1 kilogram çilek ise 100 liraya tüketiciyle buluşuyor.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Asgari ücretin artmasının ardından hemen hemen her ürüne zam geldi. Ankara’da başta ekmek ve simit olmak üzere birçok ürüne zam geldi. Peynir, yumurta ve süt ürünlerinin yanına ise yaklaşılmıyor. Hal böyle olunca vatandaş da geçinemiyor, isyan ediyor. Özellikle maddi durumu iyi olmayan asgari ücretli çalışanlar ve emekliler bu süreçte zor durumda kaldı.

anadolugazete.com.tr ekibi, Ulus Hal’inde muz, elma, mandalina, nar gibi en çok sevilen ve tüketilen meyve fiyatlarını araştırdı.

MEYVE YEMEK LÜKS OLDU!

Nar, portakal, mandalina, elma, ekmek ayvası ve muz gibi kış meyveleri yüksek fiyat nedeniyle vatandaşın cebini yakıyor.

Ulus Hali’nde meyve fiyatları ise şöyle;

“1 kilogram nar 25 lira, 1 kilogram kırmızı elma ve ekmek ayvası 35 lira, 1 kilogram armut 30 lira, 1 kilogram mandalina 15 lira, 1 kilogram cennet hurması 40 lira ve 1 kilogram muz 30 liradan tüketiciyle buluşuyor.”

ÇİLEĞİN KİLOSU 100 LİRA!

Ulus Hali’ndeki çileğin kilosu ise 100 liradan müşteriye sunuluyor. Ayrıca 1 kilogram kestane de 110 liradan tüketiciyle buluşuyor.

Ankara'da meyve fiyatları marketten markete ve semt pazarının konumuna göre değişiklik gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri