Saadet Partisi son zamları eleştirdi!

Saadet Partisi, yayınladığı bir videoda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in “rasyonel politikalar” sözlerini son zamlara ilişkin olarak eleştirdi.

Saadet Partisi, vergilere ve son zamlara yönelik artışları eleştirdiği videoda kendi sesinden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in “rasyonel politikalar” sözleri yer aldı. Seçimlerin ardından iktidarın zam yağdırması kamuoyunun gündemine oturdu.

Seçim döneminde paylaştığı videolarla dikkat çeken Saadet Partisi hazırladığı video ile yapılan son zamları eleştirdi. “Resmî Gazetede kara haber tez duyulur!” başlıklı videoda seçim öncesi hükümette olması için uzun süre ikna edilmeye çalışıldıktan sonra göreve gelmeyi kabul eden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in “rasyonel politikalar” sözleriyle akıllarda kalan açıklaması kendi sesinden verildi.

“TÜRKİYE EKONOMİSİ ÖZLENEN REFAHA ULAŞMAMIZDA ANAHTAR OLACAKTIR”

Mehmet Şimşek o konuşmada, “Şeffaflık, tutarlılık ve öngörülebilirlik ve uluslararası normlara uygunluk temel ilkelerimiz olacaktır. Türkiye’nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır. Kurala dayalı, öngörülebilir bir Türkiye ekonomisi özlenen refaha ulaşmamızda anahtar olacaktır” demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri