Savaş petrol fiyatlarına yansıdı: Benzine zam geliyor!

İsrail Filistin savaşı dünya genelindeki petrol fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Petrol fiyatları Türkiye'de de yükselmeye devam ederken benzine de zam gelmesi bekleniyor.

İsrail ve Filistin arasında günlerdir devam eden kanlı savaş dünya üzerinde de gerginliği artırıyor. Ekonomik dalgalanmaların yaşanmasına neden olan savaş, brent petrol fiyatlarını da derinden etkiledi. Zamlanan petrol fiyatları neticesinde benzine de zam gelmesi bekleniyor.

BENZİNE 1.30 TL ZAM

Dünya üzerinde gerçekleşen küresel olaylar, petrol fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Günlerdir devam etmekte olan İsrail Gazze savaşı da Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarının yükselmesine sebep oluyor.

Radyo Programcısı Nihat Sırdar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre de benzine zam gelmesi bekleniyor. Sırdar, yayımladığı sosyal medya gönderisinde ''Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzine 1.30 TL zam geliyor.'' ifadelerini kullandı.

ZAM MİKTARI SABAH OLANA KADAR YÜKSELDİ

Radyo programcısı Nihat Sırdar bu sabah saatlerinde zammın miktarının yükseldiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Brent petrol fiyatının savaş nedeniyle hareketlenmesiyle beraber benzinin pompa fiyatı yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri