Gıda ve esaret

Enver Baltaş

Yiyecek, canlıların hayatlarını devam ettirebilmeleri için yemek suretiyle tüketmeleri gereken maddelerdir.

Söz konusu hayatta kalmak olunca insanın en büyük zaafı gıdadır. İnsan nefsinin dahi Yaratıcımız tarafından açlıkla terbiye edildiğini düşünürsek gıdanın en stratejik konu olduğunu daha kolay anlayabiliriz.

Tüm bunları neden gündeme taşımak istedim? Ortak kullandığımız Dünya'da insanlığı esir almak için o kadar kirli senaryolar ve oyunlar kurgulanmakta ki. Emperyalist güçler, Haşa ilahlık peşinde. Savaşla dizayn edemedikleri insanlığı açlığa mahkûm ederek itaat etmeye zorlayacaklarının sinyallerini vermeye başladılar. Bu planın hedefine de gıdanın ana kaynağı olan tohumu koydular. Yüksek verimlilik adı altında genetiği değiştirilmiş Hibrit tohum, tohumu yüksek verime ulaştırdığını iddia ettikleri gübre ve hormonu devreye soktular. Toprak organik maddesini tüketmek suretiyle toprağı çoraklaştırıp kullanılmasını istedikleri gübre ve ilaçlara bağımlı hale getirdiler. Anlayacağınız gıda üzerinden insanları hedef aldılar. Hastanelere ilaçlara mahkûm esir edilmiş bir insan topluluğu oluşturdular. Bununla yetinecekler mi peki? HAYIR!

Yeni hedef ne ?

Tabii ki yetinmeyecekler gıda hakimiyetini ele geçiren sahte ilahlar üretim zincirini bozarak kıtlık oluşturacak ve gıdaya ulaşmanın şartını ise çip takarak tüm insanlığı kontrol almaya çalışmanın hesaplarını yapmaktadır. Kurtuluş mümkün mü derseniz. Evet.

Bu deccal çağında size renkli gösterilen dünyadan uyanıp her şeyin yaratıcısı Alemlerin Rabbi olan Allah'a teslimiyetten geçiyor kurtuluş. Onun koyduğu nizamı alemdedir sır. Yaratılış fıtratına dönmekte. Toprağı ana formatına döndürerek ata tohumlarına sarılıp bize dayatılana meydan okumakta kurtuluş. Bu bilgiler ışığında birlik olmaya ve insanlığa vurulmak istenen kementi kırmaya davet ediyorum tüm dostlarımı. Özellikle ilahi bir günde maneviyatın zirvede olduğu bir günde yapmak istedim bu uyarıyı Allah’ın rahmeti bereketi üzerinize olsun selam ve dua ile.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.