Beykoz Restoran, 30 yıldır aynı kalitede ve damak tadını bozmadan işkembeyi ve Türk mutfağının lezzetlerini Ankaralılarla buluşturuyor. İlk şubesini 1992 yılında Çankaya Hoşdere’de açan Beykoz Restoran, Başkent’te üç farklı lokasyonda Türkiye’nin en lezzetli işkembesini sunuyor. Beykoz’un ünü sadece Ankara’da değil, Türkiye’nin her yerinde duyulmuş, sevilen yerli markaların başında geliyor. Kendisi aslen Kırşehirli olan Beykoz Restoran’ın sahibi ve kurucusu Atıf Emeni, mesleğin her kademesinde ter dökmüş bir isim. Emeni, meşhur işkembenin damaklara hitap eden lezzetini gazetemize anlattı.
İşkembenin Ankara’daki tek adresi: Beykoz Restoran
Beykoz Restoran, 30 yıldır aynı kalitede ve damak tadını bozmadan işkembeyi ve Türk mutfağının lezzetlerini Ankaralılarla buluşturuyor. İlk şubesini 1992 yılında Çankaya Hoşdere’de açan Beykoz Restoran, Başkent’te üç farklı lokasyonda Türkiye’nin en lezze
127
227
327
427
527
627
727
827
927
1027
1127
1227
1327
1427
1527
1627
1727
1827
1927
2027
2127
2227
2327
2427
2527
2627
2727