1 Mayıs tutuklamaları devam ediyor

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kısıtlama tedbirlerine rağmen taşkınlık çıkararak polise mukavemet gösterdikleri tespit edilen 27 şüpheli daha, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da gerçekleşen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde yaşanan olaylar sonrası soruşturma başlatılmış ve kısıtlamalara rağmen polise mukavemet gösteren şüphelilerin tespit edilmesi üzerine gözaltı işlemleri gerçekleştirilmişti. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen şüphelilerden 49'u daha önce çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı. Ancak aynı suçları işledikleri belirlenen 27 şüpheli daha sonra tespit edilerek gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 27 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Burada savcılığa ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkarıldı. Nöbetçi hakimlikçe tutuklama kararı verilen şüpheliler cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri