2024 öğretmen il içi atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MEBBİS atama ekranı!

2024 Öğretmen il içi atama sonuçları açıklandı mı? 2024 Öğretmen il içi atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen il içi atama sonuçları nasıl sorgulanır? 2024 Öğretmen il içi atama sonuçları sorgulama ekranı! İşte tüm detaylar...

Öğretmenler arasında büyük bir merakla beklenen 2024 yılı öğretmen il içi atama sonuçları için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlere tanınan ikinci kez il içi isteğe bağlı atama işlemleri bugün itibarıyla tamamlanacak. Gözler ise MEBBİS üzerinden açıklanacak olan il içi atama 2. tayin sonuçlarına çevrildi. Peki, öğretmen il içi atama 2. tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB ÖĞRETMEN İL İÇİ ATAMA 2. TAYİN SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), il içi isteğe bağlı atama işlemlerini 30 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirecek. Atama kararnameleri 30-31 Temmuz tarihlerinde oluşturulacak ve görevden ayrılmalar 1 Ağustos'ta başlayacak. İl içi atama listesinin tamamının gün içerisinde MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından duyurulması bekleniyor.

Başvuruda bulunan öğretmenler, sonuçları MEBBİS ekranı üzerinden görüntüleyebilecek. Hizmet puanının eşitliği hâlinde, sırasıyla öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek. Eşitliğin devamı hâlinde ise atanacak öğretmen bilgisayar kurasıyla belirlenecek.

MEBBİS ATAMA EKRANI

2024 yılı öğretmen il içi atama sonuçları 'https://mebbis.meb.gov.tr/' adresi üzerinden sorgulanabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri