2024’ün beklenen dizileri izleyiciyle buluşuyor

2024 yılı ile birlikte dijital platformlarda beklenen yeni yapımlar izleyiciyle buluşmaya başlıyor. Özellikle bazı iddialı yapımlar aylardır merakla bekleniyor…

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Yerli ve yabancı pek çok yapım için geri sayım hızlandı… Yeni yılın iddialı yapımları Amazon Prime, Netflix, Exxen, Disney+, Gain, TOD (beIN Connect), Tivibu GO, tabii ve Blu TV başta olmak üzere pek çok platformda izleyiciyle buluşuyor.

İşte 2024 yılının merakla beklenen dizilerinden bazıları…

*The Brothers Sun

Netflix, 4 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak olan aksiyon, komedi ve dram türlerini içeren The Brothers Sun dizisinin fragmanını yayınlayarak heyecanlandırdı. Dizinin başrolünde Michelle Yeoh, Justin Chien, Sam Song Li, Highdee Kuan ve Joon Lee gibi yetenekli isimler bulunuyor. Ayrıca, Alice Hewkin, Jon Xue Zhang, Jenny Yang, Madison Hu ve Rodney To gibi isimler de yinelenen rollerle dizinin zengin oyuncu kadrosuna katkı sağlayacak.

Netflix, The Brothers Sun'u aksiyon dolu, kara mizah ve aile melodramı olarak nitelendiriyor. Dizi, tamamı Asyalı isimlerden oluşan yazarlar ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Hikaye, Los Angeles ve Tayvan arasında geçerek izleyicilere farklı coğrafyalarda geçen etkileyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

*Kübra

Netflix, Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu ve Yağmur Taylan ile Durul Taylan'ın imzasını taşıyan yeni dizisi Kübra'nın tarihini özel bir video ile duyurdu. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan dizinin senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme aldı.

Kübra, izleyicilere gizemli ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkaracak. Dizinin kadrosunda Çağatay Ulusoy'a Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi yetenekli oyuncular eşlik ediyor. Kübra, dünya genelinde yalnızca 18 Ocak'ta Netflix üzerinden izleyiciyle buluşacak.

*Mr. And Mrs. Smith

Prime Video, Donald Glover ve Maya Erskine'in başrollerini paylaştığı Mr. and Mrs. Smith dizisinin duyurusunu paylaştı.

Doug Liman'ın 2005 yapımı aynı adlı filminden ilham alan dizi, Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin unutulmaz performanslarının ardından 8 bölümle izleyicilerle buluşacak. Dizinin tamamı 2 Şubat 2024 tarihinde ekranlarda olacak.

Dizinin ortak yaratıcıları ve yönetici yapımcıları Donald Glover (Swarm, Atlanta) ve Francesca Sloane (Atlanta, Fargo), başrollerde ise John Smith karakterini canlandıran Glover ve Jane Smith karakterini oynayan Maya Erskine ile dikkat çekiyor. Mr. and Mrs. Smith, izleyicilere unutulmaz bir aksiyon ve komedi deneyimi vadederken, Glover ve Erskine'nin başarılı performanslarıyla beklentileri yüksek tutuyor.

*Avatar: The Last Airbender

2018 yılında Netflix tarafından onaylanan canlı aksiyon dizisi, dünya çapında ün kazanan animasyon serisi Avatar: The Last Airbender'dan uyarlanan aynı adlı yapımdır ve izleyicilerle 2024 yılında buluşacak.

Başrollerde Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka) ve Dallas Liu'nun (Zuko) yer aldığı dizinin ilk tanıtım videosu, TUDUM: Hayranlara Yönelik Küresel Netflix Etkinliği'nde heyecanla paylaşıldı. Bu beklenen yapım, Netflix'in 2018'deki onayının ardından uzun bir süreçten sonra izleyicilerle buluşacak ve animasyonun hayranları için büyük bir merak konusu olmaya aday.

*Shogun

FX, Hiroyuki Sanada (The Twilight Samurai), Cosmo Jarvis (Lady Macbeth) ve Anna Sawai'nin (Pachinko, Monarch: Legacy of Monsters) başrollerini paylaştığı mini dizi Shogun'un resmi fragmanını seyirciyle buluşturdu.

27 Şubat 2024 tarihinde başlayacak olan dizi, Justin Marks (Counterpart) ve Rachel Kondo tarafından James Clavell'ın 1975 yılında yayınlanan ve dünya genelinde 30 milyondan fazla kopya satan aynı adlı romanından uyarlandı.

1600 yılında Japonya'da geçen bu 10 bölümlük dizi, yüzyılı tanımlayan iç savaşın başlangıcında odaklanıyor. Dizi, Hiroyuki Sanada'nın yapımcılığını üstlendiği ve aynı zamanda başroldeki Lord Yoshii Toranaga'yı canlandırdığı bir hikayede, Vekiller Konseyi'ndeki düşmanların birleşerek ona karşı savaş verdiği bir dönemi anlatıyor.

*Expats

Prime Video, Lulu Wang'in yönettiği ve Janice Y. K. Lee'nin uluslararası çok satan romanı The Expatriates'a dayanan 6 bölümlük mini dizisi Expats'in fragmanını seyirciyle buluşturdu.

26 Ocak 2024'te iki bölümle prömiyer yapacak olan dizi, 23 Şubat 2024'teki finaline kadar her hafta bir bölümle izleyicilere ulaşacak.

Oscar ve Emmy ödüllü Nicole Kidman (Big Little Lies, The Undoing), Sarayu Blue (Never Have I Ever, Blockers), Ji-young Yoo (The Sky Is Everywhere, Smoking Tigers), Brian Tee (Chicago Med) ve Jack Huston (House of Gucci, Fargo) dizinin başrol oyuncuları olarak karşımıza çıkacak. Expats, zengin ve etkileyici bir hikaye anlatımıyla dikkat çekerken, bu güçlü oyuncu kadrosuyla da büyük bir ilgi uyandırmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri