A Milli Kadın Voleybol Takımı business class'ta dönüş yapacak!

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın, 2024 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi ikinci etap müsabakaları için ABD’ye yaptığı 13 saatlik uçuşun ekonomi sınıfında gerçekleşmesi kamuoyunda tartışmalara yol açtı. Filenin Sultanları'nın sosyal medyada duruma tepki göstermesinin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonunda gelen sorulara yanıt verirken, milli takımın ekonomi sınıfında uçmasının bir iletişim eksikliğinden kaynaklandığını belirtti. Uraloğlu, "Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz." dedi.

"THY İLE İLETİŞİM SORUNU YAŞADIK"

Bakan Uraloğlu, konuyu sosyal medya ve haber kanallarından öğrendiğini ifade etti ve ardından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ile görüştüğünü belirtti. Uraloğlu, "THY Başkanı, Amerika uçuşunun yaklaşık 13 saat sürdüğünü ve kendilerine 10 gün önceden bilgi verildiğini söyledi. Bu kadar kısa sürede özel bir uçak veya özel bir sefer düzenleme şanslarının olmadığını belirtti," dedi.

Uraloğlu, THY’nin milli takımlara sponsor olarak büyük destek sağladığını vurgulayarak, "Dolayısıyla böyle bir yaklaşımda olan kurum bunu esirgemeyecektir. Ancak iletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bu durumu açıkça söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz," ifadelerini kullandı.

"BİZE GELİNCE EKONOMİ"

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, sosyal medya üzerinden THY’ye tepki göstererek, "Bize gelince ekonomi" şeklinde paylaşımlar yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri