Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir? Acı Tatlı Ekşi ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

Acı Tatlı Ekşi filmi sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir? Acı Tatlı Ekşi ne zaman yayınlanacak? Acı Tatlı Ekşi filminin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

İzleyiciyi aşk, dostluk ve hayatın sürprizleriyle dolu bir yolculuğa çıkaran "Acı Tatlı Ekşi," duygusal hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir romantik dram yapımı olarak öne çıkıyor. Film, aşkın fedakarlık ve dirayet gerektiren yönlerine dokunaklı bir bakış sunuyor.

ACI TATLI EKŞİ FİLMİNİN KONUSU

"Acı Tatlı Ekşi" filmi, aşk ve ayrılık arasında sıkışıp kalmış iki aşığın dokunaklı hikayesini anlatıyor. Üniversiteden mezun olduklarında Murat, hayatının aşkı Duygu'ya evlenme teklif eder. Ancak Duygu'nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır ve acele etmeden önce kendine zaman ayırmak ister. İkili, beş sene sonra yeniden bir araya gelmek üzere ayrılma kararı alır. Aradan geçen yıllar, aşklarının sınavını vereceği sürprizlerle dolu bir yolculuğa dönüşür. "Acı Tatlı Ekşi," gerçek aşkın zamana ve hayatın zorluklarına meydan okuyup çıkamayacağını sorgulatan bir öykü sunuyor.

ACI TATLI EKŞİ FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Filmin başrollerinde başarılı oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, Duygu ve Murat karakterlerine hayat veriyor. İkilinin yanı sıra Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel ve Rahmi Dilligil gibi deneyimli isimler de filmde yer alıyor.

Özge Özpirinçci - Duygu
Buğra Gülsoy - Murat
Yusuf Akgün - Alper
Gözde Türkpençe - Eliz
Osman Alkaş - Hakan
Füsun Demirel - Murat’ın annesi
Rahmi Dilligil - Murat’ın babası

ACI TATLI EKŞİ FİLMİNİN ÇEKİM YERLERİ VE GÖSTERİM TARİHİ

"Acı Tatlı Ekşi" filminin çekimleri ağırlıklı olarak İzmir’de gerçekleştirilirken, İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi ve Urla ilçesi özellikle öne çıkıyor. Deniz ve sahil sahneleriyle romantik atmosferi destekleyen bu sahneler, filmin dikkat çeken detaylarından. Çekimlerin bir kısmı ise İstanbul’da yapılmıştır. 22 Aralık 2017 tarihinde gösterime giren film, sinemaseverler için etkileyici bir aşk hikayesi sunmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri