Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan 1 kişinin ölümüne 4 kişinin yaralanmasına sebep olan Eylem Tok hakkında açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşanan kaza hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Tunç, soruşturmanın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle takip edildiğini belirtti. Kazanın ardından 18 yaşından küçük bir kişi hakkında tutuklama kararı verildiğini ve annesi Eylem Tok'un da suçluyu kayırmak suçundan tutuklanma talebi çıktığını ifade etti.

Ayrıca, Eylem Tok ve oğlunun Mısır'a kaçtıklarının tespit edildiğini ve Türkiye'ye iadeleri için Mısır adli makamlarıyla temasa geçildiğini belirtti. Tunç, şahısların Mısır'dan ABD'ye gittiklerinin bildirilmesi üzerine, ABD yetkili makamlarına iade talebinin İnterpol aracılığıyla iletildiğini açıkladı.

Bakan Tunç, iade sürecinin ve adli soruşturmanın titizlikle takip edildiğini vurgulayarak, kazada hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun lüks aracıyla 5 kişinin arasına daldığı ve 1 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından Tok’un oğlunu yurt dışına kaçırması gündeme bomba gibi oturmuş ve Tok, pırıl pırıl bir oğlu olduğunu söyleyerek yine olsa aynı şeyi yapacağını aktarmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri