Adana'da elektrikli soba felaketi!

Adana'da meydana gelen olayda, elektrikli sobanın devrilmesi sonucu anne, baba ve ikiz çocuklarından biri hayatını kaybetti.

Adana'da Köklüce Mahallesi'nde meydana gelen yangında, elektrikli sobanın devrilmesi sonucu dumandan etkilenen anne Nazan, baba Enis Lamba ve 2 yaşındaki ikiz çocuklardan biri hayatını kaybetti. Diğer ikiz çocuk ise hastanede tedavi altına alındı.

KARDEŞLERDEN BİRİNİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Lamba ailesinin evinde gece açık bırakılan elektrikli soba yangına neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Diğer çocuğun ise hastanede ölüm kalım savaşı verdiği belirtildi.

İçeri giren ekipler, yangın nedeniyle etkilenen anne, baba ve ikiz kardeşleri çıkardı. Sağlık ekipleri müdahalede bulundu, ancak dumandan etkilenen Kaan hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Demir Lamba, itfaiye ekiplerinin dakikalarca süren kalp masajıyla hayata döndü. Adana Şehir Hastanesine kaldırılan Demir'in hayatını kaybeden annesi, babası ve kardeşi otopsi için adli tıp kurumu morguna gönderildi. Polis ise yangınla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri