Adnan Beker'den "milli güvenlik için risk" uyarısı

Ankara Milletvekili Adnan Beker, Pençe-Kilit harekât bölgesinde gerçekleşen saldırı ile ilgili bilgilendirme toplantısı öncesi kamuoyu ve meclisi uyardı.

Ankara Milletvekili Adnan Beker, sosyal medya hesabından yarın yapılacak biliglendirme toplantısı ile ilgili uyarıda bulundu.

Pençe-Kilit harekât bölgesinde gerçekleşen hain terör saldırısı ile ilgili, yarın (16 Ocak 2023 Salı) TBMM’de Bakanların da katılacağı bilgilendirme toplantısı yapılacağını söyleyen Adnan Beker, söz konusu toplantının Milli Güvenlik açısından büyük risk taşıma ihtimalinden söz etti.

Beker, spekülasyonların önüne geçmek adına bu toplantının olumlu ve önemli olduğunu ancak bunun belli riskleri de barındırdığını söyledi. Beker, "Yüce Meclis çatısı altında, sırtlarını YPG/PKK’ya dayadığını söyleyen, terör örgütü ile arasına mesafe koymak bir yana Gazi Meclis çatısı altında bile terör örgütü ve sözde liderlerine güzellemeler çekenlerin olduğu bir oturumda yapılan bilgilendirmenin bir güvenlik zaafiyeti yaratacağına inanmaktayım." dedi.

Adnan Beker, bunun engellenmesinin hukuken mümkün olmaması halinde ilgili bakanların söz konusu bilgilendirmeyi sadece parti gruplarında yapmasının daha sağlıklı olacağını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri