Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal'a plastik sandalye verildi: Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü törenlerinde gerginlik

Afyonkarahisar'da Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü törenleri sırasında Belediye Başkanı Burcu Köksal ile valilik görevlileri arasında gerginlik yaşandı.

Kocatepe'deki Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törende, protokole getirilen sandalyeler arasında Köksal için ayrılan plastik sandalye, Başkan'ın tepkisine yol açtı.

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen tören alanında protokole dahil diğer sandalyelerden farklı olarak kendisi için ayrılan plastik sandalyeyi gören Burcu Köksal, durumu valilik görevlilerine ileterek, "Bu kaç oldu, defalarca uyarıyoruz sizi. Afyonkarahisar Belediye Başkanına bu mu reva? Makamın ağırlığını taşımak zorundayım." şeklinde sert bir dille tepkisini dile getirdi. Sandalyeye oturmayı reddeden Köksal, hemen yanındaki koltuğa geçerek törene devam etti.

Yaşanan bu olay sonrasında Başkan Köksal, Kocatepe'deki Yüzbaşı Agaf Efendi Şehitliği'nde düzenlenen anma törenine ise katılmadı. Törenlerde yaşanan bu 'sandalye krizi' Kocatepe'deki Büyük Zafer kutlamalarına gölge düşürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri