Aile Destek ödemesinde son durum ne? 2023 ekim ayının ödemelerinin tarihi ne? Kimler aile destek ödemesinden faydalanabilir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Aile Destek Paketi'nin ekim ayındaki ödemesinin tarihi ve Aile Destek Programından kimlerin faydalanacağı araştırılıyor. Aile Destek programı 2023 ekim ödemesi ne zaman? Kimler ödemeden faydalanabilir?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ödenen Aile Destek Paketi ile hane başına düşen gelirin arttırılması amaçlanıyor.Belli şartlarla yapılan ödeme her ay düzenli olarak gerçekleşiyor. Paketten faydalanan vatandaşlar Ekim ayı Aile Destek Paketi 2023 ekim ödemesinin ne zaman olacağını merak ederken, daha önceden bu ödemeden faydalanmayan vatandaşlar da nasıl bu ödemeden faydalanacağını ve kimlerin bu ödemeyi alacağını merak ediyor.

12 ay boyunca 4 farklı gelir aralığında değişen tutarlarda gerçekleştirilen ödemeler devam edecek. Eğitim, sağlık, barınma gibi çeşitli alanları kapsayan sosyal yardım parası ödeme takibi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın e-Devlet ekranı üzerinden gerçekleştiriliyor. Peki, ekim ayı Aile Destek yardımı ne zaman yatacak? Aile Destek yardımı hangi gün yatacak? İşte detaylar...

EKİM AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Vatandaşlar, ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını ve kimlerin bu hakka sahip olabileceğini e-devlet üzerinden kontrol edebilir. Bunun için e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapılması gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri