AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Karabük'te konuştu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Karabük Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Dağ, Gazze’de yaşanan gelişmelerle ilgili muhalefete eleştiri getirdi. İşte detaylar…

Hamza Dağ, ana kademenin kararlılığı, gençlerin dinamikliği ve hanımların çalışkanlığı sayesinde gurur duyacak işler yaptıklarını vurgulayarak, son seçimlerde Karabük'te alınan sonuçların kıymetli bir başarı olduğunu belirtti.

KARABÜKTE SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Dağ, Karabük'teki son seçim sonuçlarını değerlendirerek, zor süreçlerde elde edilen bu başarıyı tebrik etti. Ülkenin büyümesi ve milletin huzurunu sağlamaya yönelik yıllarca hem içeride hem dışarıda mücadele verdiklerini belirten Dağ, "Bu sene hem illerde program icra edeceğiz hem de genel merkezde yeni yaptığımız konferans salonunda. Cumhurbaşkanımız, bugüne kadar görev yapmış bütün bakanlarımız, milletvekillerimiz, MYK üyelerimiz, kurucularımızın katılacağı organizasyonla gerçekleştireceğiz. Temamız, 'Umudun, Geleceği ve İcraatın Adı AK Parti' şeklinde olacaktır" dedi.

MİLLETİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

"Son seçimlerde birileri alınan neticeden kendilerine büyük paye çıkarıyor olsa da biz biliyoruz ki, bizim milletle gönül bağımız aynen devam etmektedir." diyen Dağ, AK Parti'nin iş, icraat, hizmet ve eser denince akla gelen parti olduğunu, milletin 4 yıl daha bu ülkeyi AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na emanet ettiğini vurguladı.

“COĞRAFYAMIZ ZOR DÖNEMLER GEÇİRİYOR”

Dağ, çevre coğrafyada yaşanan zor dönemlere değinerek, Türkiye'nin bir istikrar adası olarak öne çıktığını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinin ve AK Parti'nin kesintisiz iktidarının bu istikrarın sağlanmasında büyük etkisi olduğunu ifade etti. Dağ, Suriye, Irak ve İran'da yaşanan istikrarsızlıkların ardından Rusya-Ukrayna Savaşı ve Gazze'deki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GAZZE'DEKİ GELİŞMELER VE MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Dağ, Gazze'de yaşanan olaylar ve İsmail Heniyye'nin suikastı konusunda, "İsmail Heniyye'nin suikast sonucu şehit edilmesi olayı gerçekten tarihte not edilecek, sadece not edilmeyle kalmayıp tarihi anlamda konuşulacak bir süreç" dedi. Muhalefetin Gazze konusundaki duruşunu eleştirerek, "Ülkemizdeki muhalefete baktığımızda ne yazık ki, amasız bile değil, bugün orada 10 binlerce çocuğun ölüm fermanını imzalayan, bunun talimatını veren ve 57 defa Amerikan Kongresi'nde ayakta alkışlayanları cesaretlendiren, Türkiye'de muhalefette de olsa siyasetçilerin olması tam bir yüz karasıdır" şeklinde konuştu.

"HER ZAMAN MAZLUMDAN YANAYIZ"

Dağ, AK Parti'nin her zaman mazlumdan ve mağdurdan yana olduğunu vurgulayarak, Hamas ve İsmail Heniyye'ye amasız destek verdiklerini belirtti. LGBT lobisine destek verenlere karşı aile değerlerine önem verdiklerini ifade eden Dağ, "Biz bu ülkenin değerini aile üzerine kurguladık ve aile üzerine kurgulamaya devam edeceğiz" dedi. Toplantıya katılan diğer parti üyeleri ve yerel yöneticiler de Dağ'ın açıklamalarını desteklediklerini belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri