AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İBB yönetimi başarısız oldu, sınıfta kaldı!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Lokomotif kent İstanbul her açıdan geride kaldı. İBB yönetimi başarısız oldu, sınıfta kaldı." dedi.

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Kurum'un hedefinde rakibi Ekrem İmamoğlu vardı.

"TRAFİK ÇİLESİNDEN İSTABULLULAR CANINDAN BEZDİ"

Murat Kurum, İstanbul'da trafik sorununun çileye dönüştüğünden bahsederek, şöyle konuştu:

"Trafik çilesinden İstanbullular canından bezdi. Ulaşımda yüzde 89 başarısız oldular. İstanbullular ömrünün 3 yılını trafikte geçiriyorlar. Paradan zamandan her şeyden kaybediyoruz. Beklediğimiz, özlediğimiz İstanbul için çalışacağız. Bunun için gece gündüz çalışacağız. İstanbullu çaresiz değil, çare gerçek belediyeciliktir. İstanbulluların trafik çilesini bitireceğiz. İstanbul'da ulaşım projelerine ağırlık vereceğiz. Sürdürülebilir çevreci bir ulaşım altyapısı olacak."

"TÜRKİYE YÜZYILINA İSTANBUL YAKIŞMIYOR"

Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılına İstanbul yakışmıyor. İstanbul'un sorunlarını çözmek için dertliyiz. İstanbul isterse yapamayacağı hiç bir şey yok." dedi.

Kurum, İstanbul'da ulaşım sorununu çözeceğini ifade ederek, "5 yıl içinde metro hattını 2 katına çıkaracağız. Yenikapı- İncirli Sefaköy metro hattı yapacağız. 18 kilometrelik yeni bir metro hattı yapılacak. Beylikdüzü- Bakırköy 39 dakikaya düşecek." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri