Akaryakıt fiyatları fırlayacak: Benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor! İşte fiyatlar...

Brent petrol ve döviz kuru dalgalanmalarının akaryakıt fiyatları üzerindeki etkisi devam ediyor. Geçen gece LPG fiyatlarına yapılan 37 kuruşluk zammın ardından, motorinde 1 lira 15 kuruşluk zam bekleniyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar, brent petrol ve döviz kuru hareketlilikleri ile birlikte devam ediyor. Son gecede LPG'ye yapılan 37 kuruşluk zammın ardından, motorin için de 1 lira 15 kuruşluk bir zam bekleniyor. Ancak benzin fiyatlarında bir değişiklik olmayacak.

BU GECE POMPAYA YANSIYACAK

Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarındaki güncellemelerle ilgili merak içinde tabela değişimlerini bekliyor. Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki oynaklık ile birlikte vergilere yapılan zamlar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.

3 Ocak'ta ÖTV'de yapılan düzenleme sonrasında, benzinin litre fiyatı 2 lira 31 kuruş, motorin litre fiyatı 2 lira 15 kuruş ve LPG litre fiyatı da 1 lira artmıştı. 4 Ocak'ta ise motorin litre fiyatında 41 kuruş indirim yapılmıştı.

ANKARA'DA AKARYAKIT FİYATLARI

Son olarak, önceki gece yarısından itibaren LPG litre fiyatına 37 kuruş zam yapıldı. NTV'nin haberine göre, motorin fiyatlarında 20 Ocak cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 15 kuruşluk bir fiyat artışı bekleniyor.

Ankara'da benzinin litre fiyatı 37,50 TL, motorin litre fiyatı 39,73 TL ve LPG litre fiyatı 20,29 TL olarak belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri