Ali Yerlikaya duyurdu: Aydın'da uyuşturucu tacirlerine eş zamanlı operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 18 hükümlünün cezaevine gönderildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, JASAT tarafından Aydın'da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda hükümlü olarak aranan şahsın yakalandığını duyurdu.

BAKAN YERLİKAYA'NIN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

''JASAT TARAFINDAN AYDIN’DA DÜZENLENEN EŞ ZAMANLI OPERASYONDA ZEHİR TACİRLİĞİNDEN HÜKÜMLÜ OLARAK ARANAN ŞAHIS YAKALANDI YAKALANANLARDAN ’ü YIL VE ÜSTÜ CEZA ALAN HÜKÜMLÜLERDİ Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğümüzün uyuşturucu satışını engellemeye yönelik planlı çalışmasında Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından: Uyuşturucu trafiğinde rol almış aranan satıcı ve kullanıcılara yönelik eş zamanlı operasyonun düzenledi. Yakalanan 18 hükümlü de cezaevinde gönderildi. Operasyonları düzenleyen Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum ZEHİR TACİRLERİNE YÖNELİK OPERASYONLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK ZEHİR TACİRLERİ: ADALETTEN KAÇAMAYACAKSINIZ AYDINLIK GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZİ VE TOPLUMUMUZU ZEHİR TACİRLERİNDEN KORUMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri