Amasya'da asansör faciası: Bir işçi hayatını kaybetti

Amasya'nın Gökmedrese Mahallesi Atabey Sokak’ta bulunan 7 katlı bir apartmanda asansör tamiri esnasında meydana gelen kazada, asansör tamircisi Emre Büyük (29) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, apartmanın arızalanan asansörünü tamir etmeye gelen Emre Büyük, tamir çalışmaları sırasında asansörün hareket etmesi sonucu asansör kabini ile duvar arasında sıkıştı. Olayın ardından apartman sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, Büyük'ü sıkıştığı yerden çıkardı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Emre Büyük, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı. Asansörün neden hareket ettiği ve kazanın nasıl meydana geldiği konusunda detaylı inceleme yapılacağı öğrenildi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, apartman sakinleri de büyük üzüntü yaşadı.

Bu tür kazaların tekrar yaşanmaması adına gerekli güvenlik önlemlerinin ve denetimlerin artırılması gerektiği vurgulandı. Emre Büyük'ün ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletilirken, yetkililer kazanın tüm yönleriyle aydınlatılacağını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri