Anavatan Partisi Lideri İbrahim Çelebi'den emekliler için önemli çağrı

Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL ücret vermesine ilişkin değerlendirmede yapan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "İktidar kendi yandaşlarına peşkeş çekeceğine ülkemiz için yıllarca çalışmış emekliye hakkını versin." dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Daha önce 2 bin TL olarak belirlenen bayram ikramiyelerinin 3 bin TL'ye çıkarılmasını değerlendiren Çelebi, emeklilerin bu denli düşük bir ücreti hak etmediğini ve iktidarın bir an önce bayram ikramiyesinde iyileştirme politikasına gitmesi gerektiğini söyledi.

Emekli vatandaşların yıllarca ülkeye hizmet ettiğini hatırlatan İbrahim Çelebi, "Onca yıl ülkemiz için çalışmış, alın teriyle, emeğiyle bugünlere gelmiş vatandaşlarımız AK Parti iktidarı sebebiyle çok müşkül durumda. Çünkü AK Parti iktidarı, emekliyi kasten görmezden geliyor." eleştirisinde bulundu.

Seçim zamanı emeklinin hatırlandığını belirten Çelebi, "Seçim zamanı emeklilerin kapısını çalan AK Parti iktidarı, seçimden sonra emeklinin yüzüne bile bakmıyor. Adeta dalga geçer gibi 'Bayram ikramiyesini 2 bin TL'den 3 bin TL'ye çıkarttık' diyerek övünebiliyor." değerlendirmesinde bulundu.

"BAYRAM İKRAMİYESİNİ İYİLEŞTİRMEYE GİDİN"

Emekli ikramiyesinin 3 bin TL'ye çıkarılmasının övünülecek bir durum olmadığını belirten İbrahim Çelebi, şunları kaydetti: "Bu övünülecek bir durum değil. Tam tersi bu çok rencide edici bir durum. Bu İktidarın acizliğini gösteren bir durumdur. Emekli zaten yoksulluk ve açık sınırı altında yaşıyor. Bir de bayram harcamaları üstüne gelince iktidarın sadaka niyetine verdiği 3 bin TL buhar olup uçuyor. Bu yüzden iktidara çağrımızdır; teklifleri reddetmeyin, teklifleri değerlendirin, emekliyi yalnız bırakmayın, emekliye hakkını verin, bayram ikramiyesinde iyileştirmeye gidin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri