Anavatan Partisi'nde 4.Olağan Kongre günü: 'Yüksek tansiyon' sonrası İbrahim Çelebi güven tazeledi!

Anavatan Partisi 4.Olağan Kongresi 24 Aralık Pazar günü Ankara'da başladı. Kongre ilk andan itibaren gergin bir havaya sahne oldu.

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Anavatan Partisi'nin 4. Olağan Kongresi hareketli başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Turgut Özal'ın videosunun gösterilmesinin ardından konuşmalar yapıldı. Kongre sırasında zaman zaman tansiyonun arttığı ve seslerin yükseldiği de görüldü.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi konuşmasına Pençe Kilit Harekat bölgesinde hayatını kaybeden şehitlerimize başsağlığı dileyerek başladı. Gazze'de yaşanan insanlık dramına da değinen Çelebi, ''Gazze'de yaşanan insanlık dramının da takipçisi olduğumuzdan hiçbir kimsenin şüphesinin olmamasını hatırlatarak bu katliamda hayatını kaybetmiş kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.'' dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi şöyle devam etti:

''Değerli dava arkadaşlarım

Tarihi yaklaşık yarım asra dayanan, Cumhuriyet tarihimizin en köklü partilerinden olan Anavatan Partimizin olağan genel kurulunu yapıyoruz. İnanıyorum ki bu kongremiz milletimiz önünde yeni ufuklar ve yollar açacaktır. Bu kongre partimizin daha da gelişip güçlenmesinde bir işaret fişeği olacaktır.

Sıkışmış, alternatifsiz bu siyasi ortamda anavatan partisi milletimize yeniden bir alternatif olarak doğacaktır.

Rahmetli Turgut Özal'ın bir gecede almış olduğu kararlarla Türkiye'yi yokluklardan, kuyruklardan, ithal ikameciliğinden, fakirlikten, yasaklardan ve fakrı zaruret içerisinde debelenmekten, kardeş kavgasından, karaborsadan kurtaran bir yuvadır Anavatan Partisi!''

''DOSTLARIM BİZ DERTLİYİZ, DERDİMİZ VAR''

''Bizim derdimiz üreticiyken, tüketici olan ,maliyetler yüzünden işini aşını kaybetmiş çiftçimizin hakkını savunmak, bizim derdimiz finansman sorunu yaşayan, uluslararası pazar desteği bekleyen sanayicimizin, tüccarımızın sesi olmak, bizim derdimiz kimseye yaranmaya çalışmadan gerçekleri söylemek, bizim derdimiz adaletin ve hukukun herkes için olduğunu ne olursa olsun söylemek, bizim derdimiz anavatanımız, bizim derdimiz Türkiyemiz...

Dostlarım son olarak, yüzümüzü Avrupa Birliği'ne çevirip ülkemiz için; önce insan diyeceğiz liyakat sahibi gençlerin makamlarda olduğu, işsizliğin olmadığı, siyasetin ötekileştirmediği, dinin ve dilin asla sorun olmadığı, sanayinin ,üretimin ,bilimin, teknolojinin önde olduğu bir Türkiye oluşturacağız, başaracağız asla umudumuzu kaybetmeyeceğiz.''

Anavatan Partisi Ankara İl Başkanı Hakan Ural ise konuşmasında bir şiire değinerek şunları söyledi:

''GEÇMİŞİN TECRÜBESİ GELECEĞİN ENERJİSİ''

''Geçmişin tecrübesi geleceğin enerjisi ile çıktığımız bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Değerli İstanbul İl Başkanımız Sayın Mustafa Onur Aydı'nın kızının partimize ithafen kaleme aldığı bir kaç mısralarla sözlerime son vermek istiyorum.

Biz Sevginin Hoşgörünün Anavatanıyız
Biz İnsanın İnsanlığın Anavatanıyız
Biz Varlığını Benliğini Her şeyini Vatanına Adamaya ve Veda Etmeye Hazır Olanların Anavatanıyız Diyorum.

Anavatan Partisi Olarak daha nice büyük kongrelerde aynı şevk aynı heyecan ve çoşkuyla çıkmayı idrak etmeyi temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan tüm dava kardeşlerime anavatanlılara değerli haziruna ve kıymetli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum çok çok hürmetlerimi sunuyorum sevgi ve saygılarımla.''

İBRAHİM ÇELEBİ GÜVEN TAZELEDİ

Anavatan Partisi 4. Olağan Kongresi tamamlandı. 370 oy kullanılan seçimlerde 369 oy geçerlilik kazanırken Anavatan Partisi Genel Başkanı yeniden İbrahim Çelebi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri